Norja, Rörvik

Päivä 4.

Tänään lähdimme etsimään syvemmällä olevaa hylkyä, jota oli etsitty aiemminkin mutta ei oltu löydetty. Menimme paikan päälle, kapeikkoon, jossa sen piti sijaita. Kun tulimme paikan päälle, rannassa oli laituri, johon kiinnitimme veneet. Paikalle tuli sattumalta tiluksien omistaja ja palkkioksi siitä, että korjasimme hänen laiturinsa saimme pitää veneet siinä kiinni sukelluksen ajan ja hän kertoi meille missä hylky sijaitsee. Sehän oli sitten heti siinä hänen laiturinsa edessä 🙂

Oli ihan hieno hylky. Se vain oli hieman syvällä, perä, joka oli matalimmalla, oli noin 25-30 metrin syvyydessä ja siitä lähti laskemaan alaspäin kohti keulaa, joka sijaitsi noin 45-50 metrin syvyydessä. Olisi tarvinnut trimixiä, jotta olisi ollut kunnolla aikaa tutkia sitä.

Päivän toisen sukelluksen jätin väliin, koska alkoi tuntua hieman flunssaiselta ja halusin säästää voimia huomiseen, kun aiomme mennä uudelleen samalla hylylle. Se oli sen verran hieno ja tutkimista vielä jäi.

Alla pari kuvaa ja video hylystä.

Ja pikku video sukelluksesta

One Comment on “Norja, Rörvik

  1. Pingback: Sukellus ulkomailla, Rörvik, Norja | Urheilusukellusseura Delfin ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *