Apukeittiöremppa

Nyt oli pitkä tuumaustauko.

Tuo pesutuvan puoli, niinkuin me sitä nimitetään, eli tuo käytävä jossa meillä on pesukone, lämpöpumppu yms, tuli kyllä valmiiksi jo elokuun puolella. Ei vain jaksanut ja ehtinyt päivittää tähän sitä.

davTuossa on kaakeli, altaat ja hanat yms. jo paikallaan ja valmiina. Ainoa mitä tuosta enää puuttuu niin tuohon seinään pöytätason yläpuolelle, noin silmien korkeudelle, tulee hylly. Mutta sillä ei ole kiirettä. Joskus sitten.

Laitettiin myös vähän suojalevyjä tuohon maalämpöpumpun ympärille, ettei kaikki putket ja romut näy niin rumasti.

dav

Näiden jälkeen pitäisi vielä jaksaa taistella tuo saunan lasiseinä valmiiksi niin sitten olisi remppa valmiina ja pääsisi viimeinkin kunnolla saunomaan. Olemme muutaman kerran kyllä päässeet testaamaan uutta saunaa laittamalla levynpalan aukon suojaksi ja kyllä se tuntui hyvältä. Pakko tuntua tuon työmäärän jälkeen.

No nyt oli se väärään kokoinen lasi vielä paikallaan ja se ei lähtenyt millään irti. En enää keksinyt muuta kuin rikkoa se. Laitoin kirjan päällystämiseen tarkoitettua kontaktimuovia palat molemmille puolille, ettei lasinsirut lentele pitkin saunaa.

davja sitten vain napakka kopaus vasaralla alareunaan. Olen lukenut, että reunat ja nurkat ovat karkaistun lasin heikot kohdat. Ja sehän toimi. Tuosta se oli sitten helppo vääntää irti, putsata urat ja ottaa uudet oikeat mitat ja sitten vain tilaamaan uutta. Toimitusaika oli 2,5 viikkoa. Kävin tilaamassa uuden täältä samasta kaupungista olevasta lasiliikkeestä. Varmasti kalliimpaa kuin olisi ollut alkuperäisestä firmasta mutta en enää jaksanut vääntää heidän kanssaan.

dav

Tuossa näkee hyvin tuon karkaistun lasin käyttäytymisen. Eli se menee tuollaiseksi pieneksi muruksi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *