Taistelu lasiseinästä jatkuu

Tässä välissä kului vähän aikaa ennenkuin saimme uuden palan lasiseinään.

En tiedä miksi sen toimitus kesti näin kauan mutta nyt vihdoin ja viimein se tuli. Innoissani nopeasti mallasin sitä hieman siihen viereen, että sopiihan se nyt varmasti siihen väliin ja näytti sopivan. Eikun silikonit paikoilleen ja lasi sinne. Ja sitten alkoikin kiroilu. Reikä toisessa reunassa, johon tuli kiinnike viereiseen isoon lasipalaan, oli väärässä paikassa. 👿

Tuossa kuvassa se näyttää olevan samalla kohdalla mutta oikeasti se oli liian ylhäällä. Kun kiinnikkeen laittoi paikoilleen, oli se aivan vinossa. Tässä vaiheessa tämän kanssa oli ähelletty ja säädetty niin paljon ja koska silikonitkin oli jos siellä välissä kuivumassa ajattelin, että ehkä tuon vähän vinossa olevan kiinnikkeen kanssa voi elää. Joten tuin lasin paikoilleen ja kiinnitin oven takaisin saranoihin. Vain huomatakseni, että tämä uusi pala oli edelleen liian korkea vaikka sitä oli jo pyynnöstäni lyhennetty. Oven yläreuna ja lasin alareuna menivät päällekkäin, joten ovi ei mahtunut menemään kiinni. Tässä kohtaa meinasi päästä itku ja luovuttaminen oli lähellä. Ei auttanut muu kuin ottaa ovi pois ja miettiä miten pikkupalan saa pois.

Silikoni oli jo kuivunut ja se pitää todella lujasti kiinni. Lasia ei voinut väännellä mihinkään suuntaan joten ainoa keino olisi vetää sitä suoraan alaspäin. Mutta se ei onnistunut, koska lasista ei saanut tarpeeksi hyvin kiinni mitenkään, jotta sitä olisi saanut vedettyä niin kovaa, että silikoni olisi antanut periksi. En enää keksinyt muuta kuin rikkoa lasi.  😯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *