Viimeistelyt jatkuvat

Vielä jatkuu hommat kaapistojen kanssa.

Tuossa vielä kuva apukeittiöstä, johon on saatu vielä ovenkahvat yms paikoilleen, verhot, naulakot yms. Näin alkaa olemaan tämä apukeittiön puoli oikeastaan valmis.

dav

Tuossa vielä kuva toisesta suunnasta. Pyykinkuivausteline on paikoillaan. Laitoin tuollaiset kunnon rissat ja narun tuohon kuivaustelineeseen, niin sen saa tarvittaessa laskettua alaspäin vaikka siinä olisi pyykkiä painona. Kellarin luukku on paikoillaan, saranat kiinnitetty ja reunalistat asennettu. Käytin tuossa samoja alumiinisia kulmalistoja kuin tuli saunan seinämän reunoihin ja myös apukeittiön lattian korotuksen reunaan.

dav

davTuossa näkyy tuo lattiakorotuksen reuna listoineen. Väliaikainen vesiletkukin on lähtenyt ja uusi lämpöpumppu on saatu käyntiin. Hyvin tulee lämpöä. Säädöt pitää vielä asetella paikoilleen. Tässä vaiheessa ulkona oli lämmintä noin 20 astetta mutta sisällä 24 astetta 😎

Ai niin, myös suihkun sain tässä kohtaa asennettua paikoilleen. Nyt oli myös suihku täysin valmis ja sitä voi alkaa käyttämään.

dav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *