Kaapistojen asennusta ja sisustusta.

Tässä vaiheessa alkaa tuntua, että tämä remontti voi joskus valmistuakin.

Kyllä tämä oli aika iso remppa ja työtä riitti useammalle kuukaudelle. Välillä kieltämättä oli vähän epätoivon tuntua, että valmistuukohan tämä koskaan. Jotenkin tässä vaiheessa, kun kaappeja alettiin saamaan paikoilleen ja tavaroita hyllylle, tuli vähän sellainen voittajan tunnelma.

Ensin rungot piti koota. Tässä oli hyvänä apuna pikku apulaisia, joista työn touhussa näkyi usein vain, no peput pystyssä 😀

dav

Tuossa alkaa olemaan jo kaapistot paikollaan. Myös taso on kiinnitetty, ja listojen laitto aloitettu ikkunoiden, ovien yms ympärille.

dav

Tässä on vielä tuo väliaikainen vesiletku paikoillaan. Uusi lasinen ovi suihkun ja apukeittiön välillä on asennettu ja oviaukko on tehty valmiiksi. Tuossa aukossa oli alunperin ovi ja karmit. Se ovi oli lähinnä tiellä koko ajan, joten poistimme oven ja karmit ja levytin aukon reunat.

dav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *