Lauteet

Lauteiden rakennus

Seuraavana ohjelmassa lauteiden rakennus. Ostettiin valmis laudepaketti mittatilauksena. Kotimaista käsityötä pitää tukea. Lauteet saapuivat sovittuna aikana ja näyttävät olevan hyvin tehty. Mukana on kaikki tarvikkeet ja ihan hyvät asennusohjeet.

Ensin runko kiinni seiniin (joissa siis on ne vahvikkeet panelin alla. Kts. aiemmat postaukset).

dav

Kiukaalle oma aukkonsa tasossa.

dav

ja se olis siinä. Kiuas ja kaide myös paikoillaan.

dav

Vielä selkänoja paikoilleen ja valot kiinni niin alkaa olemaan löyly valmis. JESS.

davdav

Lauteet ostettiin Lassi -lauteilta. Olemme pakettiin erittäin tyytyväisiä. Kohtuu hinta ja vaikuttaa olevan ihan hyvää laatua. Vielä vähän lauteiden mukana tullutta öljyä pintaan, että kestää, niin hyvä tulee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *