Putkitusta

Valmistautumista lattiavaluun.

Viimeiset levyt on saatu paikalleen ja asentajakin sai lattialämmityksen putket paikalleen kun olin tehnyt lattian valmiiksi. Lattiahan piti ottaa osin auki, jotta saatiin seinäpatterin putket poistettua ja uudet putkitukset tuotua lämmitystä varten.

dav

Pienen mietinnän ja mittailujen jälkeen, päätettiin lvi asentajan kanssa laittaa pienet korotusrenkaat lattiakaivoihin myös suihkussa ja saunassa. Suihkussa on suositus nykyään kaato olla sentti per metri mutta tuossa oli 6 senttiä per metri, joten vähän turhan paljon. Siinä jo liukui itsekin kaivoon kun oli niin jyrkkä rinne.

davTuohon pikkuosaan, jossa oli puulattia tuli sitten vähän paksumpi valu, jotta saatiin putket piiloon. Tähän laitettiin 12mm putket (muualle 14mm). Valua noin reilut 3 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *