Uunin viimeistelyä

Pizza-uunin tarina jatkuu vielä hieman viimeistelyhommilla. Nassikat innostuivat auttamaan kun tuli puhe maalaamisesta. Vähän väriä pintaan niin näyttää paremmalta

IMAG0875

Noi kertakäyttöhaalarit on aivan ehdottomia lasten kanssa maalatessa. Parilla eurolla Kivihaassa olevasta autovaraosatavaratalosta ja vaatteet on suojattu.

Maalattiin kivijalka mustaksi ja yläosa valkoiseksi. Paitsi, että ne ei ollut valkoista eikä mustaa. Myyjän mukaan. Vaalean sävyn nimi oli joku “jääprinsessa” tai jotain sinnepäin. Purkissa maali näytti vaaleanpunaiselta ja vähän meinas tulla hiki otsalle kun sitä purkissa kattelin. Tuotako pitäis nyt tuohon sutia. Sama mustan kanssa, purkissa se näytti harmaalta ja myyjä sanoi, että sekoitetaan siihen vähän punaista ja jotain muuta niin näyttää “luonnollisemmalta” mutta nyt kun ne on maalattu tuohon niin ihan mustalta ja valkoiseltahan ne näyttää.

Tein vähän puutöitä vielä tuohon alustalle, tuollaiset trallit niin näyttää paremmalta. Siitä vielä puuttuu etulaudat tralleista ja tuonne uunin alle tulee puusta sellainen taso sekä ritilät tuosta grillistä (ja ehkä jonkinlainen suojakatto) mutta alkaa jo loppu häämöttää. Pitäis päästä pikkuhiljaa kokeilemaan kun vain säät antais myöten..

IMAG0877

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *