Auton romu

Hiivatin auton romu. Aamulla läksin töihin ja kun käynnistin auton, ilmestyi ajotietokoneen näyttöön varoitus “Check ESP”. Koitin tuota googlailla mitä se voisi tarkoittaa ja tulin yhden illan surffailun jälkeen tulokseen, että se voi tarkoittaa ihan mitä vain. Ei paljoa apuja siitä.

No tuolta autotallista sattui löytymään vikakoodien lukulaite. Se kiinni autoon ja ihmettelemään. No eihän se mitään näyttänyt kun oli liian syvällä tuo koodi. Ajoin lähellä olevalle korjaamolle ja pyysin niitä katsomaan mitä koodi tarkoittaa. Siellä saivat raportit ulos kyllä mutta niiden perusteella ei selvinnyt mitään, eivätkä korjaamonkaan kaverit osanneet niitä tulkita kun eivät olleet Relluun erikoistuneet. Ei auttanut muu kuin lähteä merkkihuoltoon.

Merkkihuollossa meni parikymmentä minuuttia ja päällikkö tuli raportti kädessä hallista ja sanoi, että se on ABS jarrujen hydraulipumpun anturi, joka on rikki. Anturiahan ei tietenkään saa vaihdettua pelkästään vaan koko paketti pitää vaihtaa. Maksaa noin 550€ + pari tuntia työtä. Kiitin kohteliaasti ja poistuin nopesti takavasemmalle raportin kanssa.

Kotona sitten taas raportin tarkempien koodien kanssa googlailemaan ja sain selville, että ei pitäisi olla sen paketin vaihto vaikeaa. Nyt enää vain pitäisi löytää se jostain tuolta autosta. Tuolta sen pitäisi näyttää

IMAG0816

Googlailun jälkeen selvisi, että Euroopasta löytyisi nettikaupoista käytettyjä 300-400 hintaluokassa. Sitten tärppäsi. Tuosta ihan vierestä, naapurikunnasta löytyi varaosahaun kautta kaveri, jolla oli ihan täsmälleen samanlainen auto, josta oli moottori hajonnut ja hän myi koko autoa varaosiksi. Soitin samantien hänelle, josko myi minulle pelkästään sen pumpun. Hän suostui siihen heti ja sanoi, että se on jopa sattumalta jo valmiiksi irroitettu kun sitä joku muukin oli kysellyt jo aiemmin mutta ei sitten ollut koskaan noutanut. Hinnaksi sovittiin 150€.

No niin, saatiin osa hankittua. Joillakin nettisivuilla väitettiin, että osassa olevien numerosarjojen pitäisi olla samat, jotta toimisi joten vähän jännitti tässä kohtaa. En ollut vielä saanut omasta autosta niitä näkyviin, oli sen verran vaikeassa paikassa. Osa kuitenkin löytyi vasemman etupyörän takaa. Otin pyörän sekä sisälokasuojan pois

IMAG0811

IMAG0812ja siinähän se oli. Ehkä vähän vaikea nähdä kuvasta mutta tuossa mihin nuo kaikki jarrunestenputket menee, tuon rautakehikon takana. Alemmassa kuvassa näkee sen vähän paremmin. No tässä vaiheessa kurat pois raaputettua pääsi näkemään ne numerosarjatkin. No eihän ne täsmännyt alkuunkaan mutta pakkohan se on yrittää.

Pumppu koostui kolmesta osasta. Pyöreä moottoriosa, keskellä oleva itse hydrauliosa sekä musta muovinen sähköosa. Minulla ei ollut hajuakaan, missä noista osista se anturi oli kiinni. Ajattelin laiskana miehenä, että jos pääsisi helpolla ja vaihtaisi ensi sen pelkän pyöreän moottoriosan, jos anturi olisi siinä. Näin ei tarvitsisi irroittaa itse hydrauliosaa eikä siten tarvitsisi lähteä ilmailemaan jarruja. No saihan sen pelkästään siitä vaihdettua pienen ähellyksen jälkeen. Paketti takaisin kasaan ja testaamaan. Ei hävinnyt vikavalo, joten ei ollut siinä (se olisikin ollut liian helppoa 🙄  )

IMAG0814Uudestaan auki ja vaihtamaan se sähköosa, epäilys oli suuri mutta voihan sitä aina kokeilla. Paketti kasaan ja kokeilemaan mutta ei, ei sammunut valo.

Joten ei auttanut muu kuin pönttö alle ja jarrunesteputket irti. Nestettä valui jonkin verran putkista. Uusiksi myös se hydrauliosa, paketti kasaan ja kädet ristiin ja auto käyntiin. Hallelujaa, valo oli hävinnyt. Se toimi. Sitten vain jarrujen ilmaus kaikista neljästä nurkasta. Tässä kohtaa piti valuttaa systeemistä aika reilusti jarrunestettä läpi, koska sitä ilmaa oli siellä aika paljon. Olikohan noin kolmisen litraa mitä meni. Hain Motonetistä sellaisen ilmaustyökalun ja se toimi aika hyvin. Homman sai tehtyä yksinkin. Kun ilmaus oli valmis, loputkin osat kiinni, ruuvien kiristys ja sitten koeajolle. Hyvin tuntui pelittävän, joten case closed.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *